Co u nás najdete

Ahoj, konečně jsem se rozhoupala napsat na náš web. Jednoho krásného dne jsem byla se svým mužem v Litoměřících a ptal se mě na moje životní přání. Povídala jsem mu o aromaterapii, dětech, atd. Podíval se na mne s jiskrou v oku a otázkou, proč to neděláš.

Dny ubíhaly a po půl roce jsem rodině oznamovala, že čekáme nový přírůstek. Abych vám pravdu řekla nejdříve jsem v hlavně měla těhotenský sex, sex, sex… Hormony se krapet zklidnili a já si začala snít svůj voňavý sen.
Celé těhotenství jsem proseděla na manželském lóži a hltala receptury na výrobu přírodní kosmetiky a obohacovala svoje vědomosti ohledně aromaterapie. Nevím jak, ale můj instinkt mně vedl se učit od těch nejlepších.

Začala jsem se poohlížet po dodavatelích přírodních kosmetických surovin. Moje přítelkyně Vendulka mi doporučila kontaktovat Janinku ze společnosti Nature Store, která se ve finále stala naší hlavní dodavatelkou. Po velkém pátrání těch nejkvalitnějších surovin jsem měla jasno, že to bude ona.

Dalším dodavatelem se stal Karol Lesný a Haninka Lipárová z Novohradských hor, kteří nás zásobují biobylinkami bez použití jakýchkoli zemědělských strojů. Jestli-že jste zvyklí na běžný průměr, tady si buďte jisti, že k ochuceni vašich pokrmů či přípravě bylinkového čaje stačí třetina toho na co je člověk zvyklý. Má to sílu, má to grády.

Další libůstkou kterou u nás zakoupíte jsou vykuřovadla. Spousta lidí si je spojuje s černou magii. Avšak slouží k příjemné relaxaci, očistě ducha, prostoru a léčebným účelům. Námi nabízené produkty z této kategorie jsou od firmy Rymer. U této firmy je zvykem prodávat vykuřovadla v jejích distribuované gramáži, ale nám se povedlo dojednat náš vlastní bezobalový prodej od jednoho gramu.

Pořád jsem se nedostala k mé milované aromaterapii. Hydroláty nebo-li květové vody bez konzervantů a jakýchkoli přísad dodává francouzská destilérie Florihana v zastoupeni Kačky Kloudové.
Éterické oleje nabízíme prozatím od Michaela Hinterauera z Kräutengarden. Do budoucna bychom chtěli rozšířit nabídku éterických olejů o dalších dodavatele. Např. Florihana, Eone či Oshadi.

Podporujeme české výrobce úžasných kosmetických výrobků, jež jsou zhotoveny ze surovin u nás dostupných – mydlárna Bohemikus, Fajnovky od Adri a Přímo od včelařky.
Náš sortiment se budeme snažit postupně rozšiřovat.


Tento příspěvek vznikal docela humorně za vtipného glosování našeho nejstaršího syna v předpubertálním věku. Z toho všeho si vezměte ponaučení, že vše vzniklo v ponožce (hihihi) a vykuřovadla nevedou k očistě ducha, ale ucha. To vám vzkazuje Vojta Kyslík (12 let).