Čarokrásno, nejen tvořivá drogérka

Ahoj,
tak konečně přišel den, kdy mám chuť napsat slibovaný článek o našem obchůdku Čarokrásno, v zahaleném centru města Ústí nad Labem.
Jak jsem již zmiňovala, k bylinkám a přírodní tématice mne to táhlo cca od 19,20 let.
V roce 2017 se narodil náš nejmladší synek a já spřádala plány a sny co bude, až nebude miminko, jak se uživím a přišlo osvícení – dělej co tě baví, čemu věříš a jsi v tom dobrá. Tímto znovu děkuji svému mužíčkovi, který mě nakopl a to pořádně k dalším krokům.

O tom, jak jsme sháněli prostory, pobíhali po úřadech psát nebudu. Psát budu o tom, komu a čemu je krámeček otevřen.

Čarokrásno jsou voňavé lázně plné přírodních ingrediencí na výrobu přírodní kosmetiky, kulinářských specialitek pomocí velmi kvalitních bylinek a koření. U nás z nich zhotovujeme i bylinné čajíky u kterých si můžete posedět. Jsou však používány i na výrobu mastiček mazaných 🙂
Bylinky a koření si můžete u nás rozemlít v tříštivém mlýnku. Není nad čerstvost, proto máme většinu koření v celku. Stačí popustit uzdu fantazie a pod vašima rukama může vzniknout ta nejúžasnější kořenící směs.
V Čaru lze posedět i u kávy z ústecké pražírny Cofeeholics, jež si můžete dochutit hydroláty ( květové vody bez konzervantů, barviv a dalších serepetiček).
Další mňaminy k pití jsou aromaterapeutické limonádky, jež se skládají z bylino-ovocných sirupů, hydrolátů, ovoce a někdy i čerstvých bylinek.
Krámek je určen všem dobrým lidem, ale i těm nazlobeným- u nás se uklidní opravdu každý 🙂 , jež se zahalí do voňavého obláčku.
Voňavé obláčky vytváří čisté éterické oleje, bylinná vykuřovadla a čarokrásné vibrace nás prodávajících 🙂

Každý měsíc pořádáme workshopy na téma aromaterapie a přírodní kosmetiky, takové 2 v 1. Navštěvují nás děti ze škol, příměstských táborů, s kterými tvoříme tu nejjednodušší voňavou kosmetiku. Od soliček do vany po mastičky, sprchové gely a mnoho dalšího.
Kdyby jste měli zájem, stačí se nám ozvat na fb stránkách Čarokrásno nebo nám jednoduše zavolat či přijít osobně.

Čaro je koncipované jako každodenní tvořivá drogérka (mimo víkendu), kde si můžete vyrobit produkt dle svých požadavků. Jestli si na výrobu netroufáte, jsme tu nápomocni ku pomoci.
Za sebou máme pleťová séra, repelenty, olejíčky na pěstění ručiček, inhalační tyčinky, směsky éterických olejů, olejové parfemky, bublinky do koupele, tuhé deoše, šampony, tělová mlíčka, mastičky, dotvoření krémů z organické báze, ulevítka při prořezávání zoubků a mnoho dalšího.
Cenově jsme velmi, ale velmi dostupni, jelikož mým přáním jest, aby si mohl kosmetiku zkusit vyrobit úplně každý- od děcek po stařešinky.
Na kvalitu surovin jsem tzv.pes a snažím se mít pro vás tu nej. Jestli-že v Čarokrásnu zakoupíte již certifikovaný produkt, který vytvořil někdo z úžasných dam, buďte si jisti, že je vytvořen ze surovin, jež nabízíme . Máme totiž úúúžasnou dodavatelku Janičku 🙂
Značky kosmetiky k prodeji – Mydlárna Bohemikus, Fajnovky od Adri, Vitellaria, Přímo od včelařky a nově chystanou Anela.

Když se budete chtít zklidnit, nabudit, zrelaxovat nebo si jen popovídat – přijďte k nám do voňavých lázní inhalovat vonné dýmy, či si odnést svou osobní inhalační směs. Ať už bude sloužit proti rýmě, bolestem hlavy, vzteku, stačí si jí přiložit na pár minut k nosu a svět bude ještě krásnější, aspoň ten váš mikro-svět určitě.

Většinu sortimentu prodáváme bezobalově na váhu či objem 🙂